Invitație:

  Stimate Domn/Stimată Doamnă,

  Universitatea Româno-Americană, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București/Facultatea de Biotehnologii, derulează proiectul Erasmus+ de parteneriat strategic pentru învățământ universitar 2017-1-RO01-KA203-037304 ”Supporting biotechnology students oriented towards an entrepreneurial path” (www.supbioent.usamv.ro) care are ca obiectiv principal livrarea de soluții inovatoarea utile în orientarea studenților și absolvenților din domeniul Științele vieții / Biotehnologii spre o carieră în business/antreprenoriat.

  Persoanele interesate în cunoașterea și utilizarea soluțiilor dezvoltate în cadrul proiectului (colecție de povești de succes, ghiduri, curriculum și materiale de formare, platformă educațională on-line, etc.) sunt invitate să participe le evenimentul de multiplicare ce se va derula în data de  3 Octombrie 2019 în Aula Universităţii Româno-Americane, Bulevardul Expoziţiei Nr. 1B, Sector 1 Bucureşti. Evenimentul se adresează studenților și cadrelor didactice universitare atât din domeniul Științelor vieții, cât și din domeniul Economic, specialiștilor în consiliere în carieră, reprezentanților mediului economic, investitorilor, formatorilor în antreprenoriat și oricăror altor persoane interesate de derularea unor afaceri în domeniul biotehnologiilor.

  Prezenţa dumneavoastră la acest eveniment este foarte importantă, deoarece dorim să vă împărtăşim experienţa acumulată pe parcursul implementării proiectului şi să aflăm opinia dumneavoastră asupra soluțiilor / produselor dezvoltate în proiect.

  Înregistrarea la eveniment se poate realiza on-line (formularul de mai sus) sau prin transmiterea formularului de înregistrare completat la adresa de e-mail supbient@gmail.com.

  Vă aşteptăm cu drag,

  Echipa SupBioent

   

  Persoane de contact:

  Prof. dr. Daniela ZIRRA

  Coordonator eveniment de multiplicare

  e-mail: daniela.zirra@gmail.com

  tel: 0721 296 649/ 0749 031 949

   

  Conf. dr. Abilitat Florentina MATEI

  Manager de proiect

  e-mail: florentina.matei@biotehnologii.usamv.ro